Happy New Year – Gelukkig 2018

Wij wensen iedereen in Gambia en in Nederland en speciaal de mensen die ons in de afgelopen tijd hebben gesteund bij het helpen van Gambia/Manduar, een mooi  2018 met geluk, liefde en het belangrijkste gezondheid.

Binnen onze mogelijkheden zullen wij zeker Manduar blijven helpen.

Wij willen de mensen daar een betere toekomst bieden en dat dan bovenal met betrekking tot de kinderen. Alles helpt een beetje en dat geldt zeker ook voor sommige mensen nu al. Op de foto’s hieronder staan voetballers uit Manduar die door de boost die het voetbal in de afgelopen jaren heeft gehad mede dankzij onze steun weer wat meer toekomst mogelijkheden hebben.

Deze voetballers uit Manduar spelen op dit moment bij het Gamtel first division team in the Gambia. Dit biedt deze jongemannen zeker weer meer perspectief in de toekomst. De families kunnen daar ook weer profijt van hebben want zo werkt het in Gambia, kinderen zorgen voor hun familie.

Ook de jongedame op deze foto komt uit Manduar en ook zij speelt nu first division in een female team hetgeen haar ook zeker in de toekomst zal helpen.

DUS FIFA OPGELET: THE GAMBIA FOOTBALL komt er aan. Het is een kwestie van tijd en dan zal dit kleine Afrikaanse land mogelijk deelnemen aan een WK.

In december zijn 42 bananendozen en een grote sporttas aangekomen die wij hebben verzonden. Ja dan moet Dominic natuurlijk aan het werk. Vervoer regelen en de spullen afhalen bij Gambia For You.

Bij het afhaalpunt van Gambia For You, rechts op de voorgrond Marcoen Oomen.

Ditmaal had Dominic een klein vrachtwagentje kunnen regelen.

 

De auto komt aan bij de compound Mendy in Manduar.

Hier moet alles er weer uit.

 

Zo vanaf nu kan Dominic Mendy beginnen met uitpakken, sorteren en verdelen van de goederen.

Wij hadden ook een kaarsenkandelaar verstuurd die jaren lang in onze woonkamer heeft gestaan. Leuk om te zien dat deze nu aan een 2e leven is begonnen in de kerk in Manduar. De kerkdiensten worden nu nog gehouden in the Nursery School.

Volgende keer zullen we meer foto’s publiceren met daarop goederen uit de laatste zending.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.